Henrotech lanceert nieuw merk Gearguru voor sport en outdoor assortiment!

Met veel trots willen we je melden dat Henrotech een nieuw merk en bijhorende webshop lanceert!

Zoals je wellicht hebt opgemerkt heeft Henrotech zich naast het leveren van medische producten en apparatuur steeds meer gericht op het uitbreiden van ons assortiment met sport- en outdoor producten. Beide gamma’s werden naast elkaar aangeboden op onze webshop maar deze kwamen hierdoor niet helemaal tot zijn recht. Om deze twee segmenten duidelijk van elkaar te onderscheiden, hebben we besloten om een nieuw merk te lanceren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introducing Gearguru - Jouw Bestemming voor Sport en Avontuur!

Vanaf vandaag brengen we ons nieuwe merk Gearguru naar voren. Gearguru is exclusief gewijd is aan alle aspecten van sport en avontuur. Of je nu een fervent wandelaar, een adrenaline-junkie, een kampeerliefhebber bent, of gewoon iemand bent die graag van het buitenleven geniet, Gearguru heeft alles wat je nodig hebt voor jouw avonturen.

Onze nieuwe online winkel, gearguru.shop, zal het thuis worden voor een uitgebreid assortiment aan sport- en outdoor producten. Hier kun je hoogwaardige uitrusting, kleding en accessoires vinden om elke sportieve uitdaging aan te gaan en de wildernis te verkennen.

Ons team van experts heeft zorgvuldig geselecteerde producten samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw avonturen veilig, leuk en onvergetelijk zijn.

 

Henrotech blijft toonaangevend in professionele medische producten.

Deze verandering betekent niet dat we onze medische inslag vergeten. Henrotech blijft zich inzetten als een toonaangevende leverancier van professionele medische producten en apparaten.

Wij willen je bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Henrotech. We kijken uit naar een spannende toekomst met Gearguru als aanvulling op ons portfolio. Of je nu op zoek bent naar een zuurstofconcentrator of een nieuwe kampeeruitrusting, we zijn er om je te ondersteunen.

 

Bezoek gearguru.shop vandaag nog en ontdek een wereld van mogelijkheden voor jouw volgende avontuur. Voor medische producten en luchtwegoplossingen, kun je blijven rekenen op Henrotech.